Khamis, 21 Mei 2009

Malam Pesta Jiwa di Suara Keadilan Bil 182

Terima kasih buat Saudara Adam Baskaran kerana telah memuatkan acara seni yang kecil ini di dalam artikel beliau yang berjudul Konsep santai : Kesenian yang merakyat di ruangan budaya. Program indipendent Pekan Frijan yang akan berlangsung pada 30 Mei ini turut diulas di bawah judul yang sama.

Nota : InsyaAllah jika dimurahkan rezeki aku akan buat lagi program yang macam ini. Aku harap sangat Meor Folk, Hanem YKP, Pyanhabib, Tukar Tiub, Kamal Sabran, Rahmat Haron, Black, Nan Blues, Nik bin Jidan, Ape Ajela, Pojok Riang-riang, Azmyl Yunor, Airmas dan teman-teman lain akan turut bantu.

8 ulasan:

muhaimin sulam berkata...

Seribu langkah bermula dengan langkah pertama. Dah banyak mike berjalan......teruskan berjalan.....

lanterajiwa berkata...

salam... bro... ko balik nanti boleh kite buat ape yang patut... jalan kita masih panjang....

-----=)

kamalariffin berkata...

tuan baju hebat saya macamana nak ambik tak sabar nak memperagakan baju tu di pekan kajang

lanterajiwa berkata...

salam.. kamal... aku ade bagi no phone kat email ko... kalo ko nak aku pos pon bole... email alamat kat kau...

Anak Bumi berkata...

saudara lanterajiwa seorang penulis khat?

saya cadangkan melawat blog awang purba. ada dalam link entri 'buffalo soldier' saya.

:)

lanterajiwa berkata...

salam... anak bumi... aku dah masuk blog tu... terima kaseh... karya nya cantik... mahu berguru dengan dia...

gangga awana berkata...

bro, harus perbanyakkan lagi agenda seperti ini...

lanterajiwa berkata...

hajat di hati nak buat tiap-tiap minggu... tapi ape kan daye... dana tak ade... harap dana runcit-runcit dari kengkawan...