Jumaat, 13 Mac 2009

T-Shirt Kenangan PERISTIWA PERDANA BULAN MAC


T-SHIRT ANTI PPSMI



T-shirt warna Putih
  • Cetakan 2 warna (Merah & Hitam)
T-shirt warna Hitam
  • Cetakan 2 warna (Merah & Putih)
Harga
  • RM 30.00 (Semenanjung Malaysia)
  • RM 35.00 (Sabah / Sarawak / Labuan)
________________________________________________________________

T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA


T-shirt warna Putih
  • Cetakan 1 warna (Maroon)
T-shirt warna Merah
  • Cetakan 1 warna (Putih)
Harga
  • RM 25.00 (Semenanjung Malaysia)
  • RM 30.00 (Sabah / Sarawak / Labuan)
________________________________________________________________

T-SHIRT SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK

T-shirt warna Hijau (Forest Green)
  • Cetakan 1 warna (Putih)
T-shirt warna Putih
  • Cetakan 1 warna (Hijau)
T-shirt warna Hitam
  • Cetakan 1 warna (Hijau Pucuk Pisang / Apple Green)
Harga
  • RM 25.00 (Semenanjung Malaysia)
  • RM 30.00 (Sabah / Sarawak / Labuan)
________________________________________________________________

T-SHIRT KERANDA 152


T-shirt warna Putih
  • Cetakan 2 warna (Merah & Hitam)
T-shirt warna Hitam
  • Cetakan 2 warna (Merah & Hitam)
Harga
  • RM 25.00 (Semenanjung Malaysia)
  • RM 30.00 (Sabah / Sarawak / Labuan)
________________________________________________________________

Ukuran Saiz

________________________________________________________________

*** Informasi t-shirt :
  • Saiz XS, S, M, L, XL, XXL & XXXL.
  • Cetakan bersaiz A4 (depan sahaja).
  • Warna t-shirt hanya yang tertera seperti di gambar sahaja.
  • Semua senarai harga termasuk kos biaya hantar.

Bayaran boleh dibuat di Maybank 1580 6001 3854 (Meor Khairol Nizam)

Emailkan ke lanterajiwa@gmail.com

1. Nama
2. Alamat penghantaran
3. Nama t-shirt
4. Saiz
5. Kuantiti
6. No. Telefon
7. Bukti Pembayaran (attach)...

** Tarikh tutup tempahan pada 29 Mac 2009
*** T-shirt akan mula dicetak pada
30 Mac 2009.

33 ulasan:

Zulham berkata...

ukuran saiz dia mcm mana? maksud aku, ukuran dari bahu kiri ke bahu kanan. senang sket nak tempah saiz apa. takut tempah kang, dpt saiz besar plak. rugi wooo.

lydiaohlydia berkata...

en.lantera, bilakah tarikh tutup untuk order t-shirt2 ni, kerana saya hanya boleh bank in pembayaran pada 25/3/09.t.k

lanterajiwa berkata...

salam...

saudara Zulham... ukuran saiz telah dimasukkan...

saudari lydia... tarikh tutup tempahan pada 29 Mac 2009...

Zulham berkata...

oraittt. tima kaseh.

lanterajiwa berkata...

sama2... jgn lupe beli... haha... =)

amer zaman berkata...

la...takder kaler hitam ke untuk jangan bunuh bahasa ibunda kita?

lanterajiwa berkata...

warna hitam takde dalam perancangan utk t-shirt jangan Bunuh Bahasa Ibunda... nanti aku cuba... kalo boleh aku bgtahu nanti ya....

lanterajiwa berkata...

salam... saudara amer zaman... Setelah sebulat suara kami memutuskan akan turut mengeluarkan T-SHIRT JANGAN BUNUH BAHASA IBUNDA berwarna HITAM... Terima kaseh...

lydiaohlydia berkata...

Salam..

Saya baru sahaja email kepada en. lantera bukti pembayaran dan butir2 penghantaran . Harap maklum.T.K

lanterajiwa berkata...

salam... saudari lydia... sudah diterima... terima kaseh...

kasut-gombak berkata...

menarik gak ni.
tp bln ni aku dh beli bnyk sgt tshirt la. bajet xda dah.

tapi kan, tmpah dan kena bayar terus ke?

lanterajiwa berkata...

salam... kasut-gombak... kalo tempah kena bayar bro.. =)

esis berkata...

Salam,

Saya nak baju yang ada gambar Lagenda Hidup
Pak Samad tutup hidung kena gas pemedih mata tu...

saya nampak ada ramai orang pakai masa hari tu...

bleh tolong dapatkan untuk saya?

esis
http://sukaatiaku.blogspot.com

lanterajiwa berkata...

salam... esis....

baju tu saya tak tahu sape yg mencetaknya... kalau saya tahu nanti, akan saya beritahu kamu...

Yuzy berkata...

Bro,agak2 lu bila benda alah tu boleh sampai depan pintu rumah gua?Gua dah email lu tadi.Terbaek!

systen berkata...

bro, ari ni tmpah boleh lg x?gua tlupa ari semlm last date.klo boleh ptg ni gua anta email ngn btir2 ny sekli..bro!!!!

lanterajiwa berkata...

salam... systen... lu tempah ajelah... gua tunggu...

revrie berkata...

Designlah cantik sedikit t-shirt2 itu. Ye pun nak buat duit dari keadaan semasa ni.
Haih.

systen berkata...

bro, sori ptg td gua bz sket, mlm ni gua xsmpat, bro TOLONG tggu sampai esok.ok bro?..

lanterajiwa berkata...

errr... ok...

systen berkata...

bro.lu dapat x email gua?

lanterajiwa berkata...

salam... gua dh dapat... tq...

sixx berkata...

bro, tshirt keranda ada lebih tak? ingat nak beli lg la, yg lama saiz XL tu cute sgt. hehe...biasa kalau tshirt orensport tu aku pakai xxl

lanterajiwa berkata...

boleh...

lydiaohlydia berkata...

salam, en. lantera,

bila agaknya baju akan siap..?

tq..

annahs berkata...

Assalamualaikum wrh wbt
Saya order & bayar hujung bulan lepas - saiz besar sekali, t-shirt keranda152. Awat tak sampai lagi yea?
TQ!

lanterajiwa berkata...

salam.... pihak pengurusan sedang menghadapi masalah bekalan t-shirt... sudah diselesaikan... InsyaAllah 1- 2 hari depan akan sampai ke rumah saudara/saudari...

lydiaohlydia berkata...

err..salam en. lantera..minta maaf nak tanya..dah start distribute ke baju2 tu..?sy punya x sampai2 lagi..takut salah alamat lar...tq

lanterajiwa berkata...

salam... saudari lydia... t-shirt saiz L saya sudah hantar... t-shirt saiz S akan saya hantar kemudian... pihak pembekal t-shirt hadapi masalah bekalan saiz S... InsyaAllah minggu ini akan sampai ke tgn saudari....

sixx berkata...

salam bro, ari tu aku ada buat pembayaran utk 2 helai tshirt keranda. so camne ye?

lanterajiwa berkata...

salam bro... t-shirt baru dapat... InsyaAllah minggu ni bole cetak & hantar... sori bro... stok t-shirt agak sukar diperolehi dari pembekal untuk 2 bulan ni...

sixx berkata...

ooo takpe2 take ur time. ingatkn duit tak sampai ke ape

lydiaohlydia berkata...

salam bro lantera, jgn lupa saiz S saye yer....