Rabu, 8 Oktober 2008

Kelas Akustik Gitar Bersama Meor

Meor... Seniman yang turut bersama pada Malam Pesta Jiwa lalu...

8 ulasan:

IRA berkata...

tak pandai main gitar + lambat pick up = boleh belajar sama ke?

=)

lanterajiwa berkata...

boleh... tara hal punyer... saudara Meor akan mengikut tahap kemampuan anak didik nya... bukan anak didik dia mengikut tahap kehandalan dia...

=)

meorpestajiwa berkata...

ya betul tu..dt worry..belajar itu proses,,saya pun masih belajar lagi..sebab hidup itu itself adalah pembelajaran...

haneem kaydeen berkata...

kita akan meet new friends and have fun!

IRA berkata...

dah ramai yg daftar ke? bila mula kelas? kena ada gitar sendiri ke?

meorpestajiwa berkata...

ya..bgus kalau ada gitar sendiri..dlam harga seratus lebih u blh dapat sebuah gitar yang baik..klau tak ada blh gun kita punya dulu....bila2 rasa nak start blh mula..no problem..ikut u nak hari apa..week days..tq

lanterajiwa berkata...

Lagi bagus kalau ajak kengkawan join belajar... hehe..

Cg berkata...

tempo blind macam saya?



nF